Τηλεφωνικό Κέντρο

Ασφάλεια Συναλλαγών

Τεχνολογία SSL

Για να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η https://www.andrikopoulos.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιημένη από την GlobalSign. Το GlobalSign είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ιδρύματα για ασφαλείς συναλλαγές μέσω Διαδικτύου παγκοσμίως. Με την τεχνολογία αυτή, οι πληροφορίες που εισάγετε στον ιστότοπό μας κωδικοποιούνται προτού περάσει στο διαδίκτυο και στη συνέχεια διερευνάται την αυθεντικότητα του μηνύματος και του διακομιστή.

Τα πιστοποιητικά SSL κλιμακώνονται από 40-bit σε 256-bit. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, τόσο πιο δύσκολο είναι να σπάσει το κρυπτογραφημένο μήνυμα. Χρησιμοποιούμε SSL 128-bit, το οποίο είναι πολύ ισχυρότερο από το αντίστοιχο 40-bit. Κάθε φορά που εισέρχεστε σε μια σελίδα που σχετίζεται με δεδομένα συναλλαγών, εμφανίζεται ένα λουκέτο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης του προγράμματος περιήγησής σας, επιβεβαιώνοντας ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.

Τέλος, η προσωπική ασφάλεια είναι ο κωδικός πρόσβασης που παρέχετε όταν γίνετε μέλος του https://www.andrikopoulos.gr. Για να παρουσιάσετε οποιοδήποτε από τα προσωπικά σας δεδομένα θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να διατηρείτε τα δεδομένα αυτά ασφαλή, ώστε να μην κινδυνεύουν να πέσουν στα χέρια των άλλων. Σας συμβουλεύουμε επίσης να δημιουργήσετε σύμβολα με κωδικούς πρόσβασης με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Όλες οι συναλλαγές μέσω του https://www.andrikopoulos.gr διέπονται από τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς νόμους που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και από τον νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (νόμος 2251/1994), ο οποίος ρυθμίζει θέματα απομακρυσμένων πωλήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την αποποίηση ευθυνών για να δείτε λεπτομερώς τα επίπεδα ασφάλειας που έχει εφαρμόσει μόνο το https://www.andrikopoulos.gr.

PCI DSS Compliance

Το Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) είναι ένα πρότυπο προστασίας ιδιωτικών πληροφοριών για οργανισμούς που χειρίζονται επώνυμες πιστωτικές κάρτες από τις μεγαλύτερες μάρκες των καρτών όπως Visa, MasterCard, American Express, Discover και JCB. Τα πρότυπα PCI έχουν εντολή από τα εμπορικά σήματα και λειτουργούν από το Συμβούλιο Προτύπων Ασφάλειας της Κάρτας Πληρωμών. Το πρότυπο δημιουργήθηκε για να αυξήσει τους ελέγχους γύρω από τα δεδομένα κατόχων καρτών για να μειώσει την απάτη με πιστωτικές κάρτες μέσω της έκθεσής του.

Back to top