Τηλεφωνικό Κέντρο

Εξυπηρέτηση Πελατών

Customers

Χρόνος Παράδοσης: Όλα τα προίόντα μας παραδίδονται ενός μιας (1) εργάσιμης ημέρας από την εκκαθάριση της πληρωμής.

Παραγγελίες Χονδρικής: Για πελάτες χονδρικής προσφέρουμε διάφορα πακέτα εκπτώσεων τα οποία περιλαμβάνουν διάφορα ποσοστά εκπτώσεων ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας, καθώς και δωρεάν αποστολή.

Εναλλακτικοί Τρόποι Πληρωμής: Εκτός από πληρωμές με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω των συνεργαζόμενων πυλών πληρωμής, μπορείτε επίσης να πληρώσετε την παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης στις συνεργαζόμενες τράπεζες. Στην περίπτωση αυτή, μετά την υποβολή της παραγγελίας σας θα σας αποστείλουμε σχετικές πληροφορίες Τραπεζικού Λογαριασμού.

Έξοδα Αποστολής: Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν τα ταχυδρομικά τέλη καθώς επίσης και το κόστος των υλικών της συσκευασίας που απαιτείται ώστε τα αγαθά να σας παραδοθούν με ασφάλεια και ταχύτητα. Επιπλέον όλες οι αποστολές μας είναι ασφαλισμένες. Με τον τρόπο αυτό σας διαβεβαιώνουμε ότι σε περίπτωση απώλειας του δέματος ή ζημιάς των αγαθών, θα αποζημιωθείτε για το σύνολο της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών εξόδων.

Επιστροφές Προϊόντων: Καταβάλλουμε διαρκώς κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι λίστες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος να περιγράφουν με ακρίβεια τα προσφερόμενα αντικείμενα για να εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντα τα σωστά προϊόντα. Επιπλέον οι φωτογραφίες των λιστών μας απεικονίζουν τα πραγματικά προϊόντα που προσφέρονται. Τέλος, κάθε προϊόν επιθεωρείται λεπτομερώς πριν τη συσκευασία του για αποστολή, ώστε να αποκλείσουμε την πιθανότητα αποστολής ελαττωματικών προϊόντων. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε όπως λάβετε υπ' όψη τα ακόλουθα:

  • Ο πελάτης άλλαξε γνώμη: Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 30 ημερών μετά την ημέρα πληρωμής. Στην περίπτωση αυτή επιστρέφουμε ποσό ίσο με το κόστος του προϊόντος και όχι τα έξοδα μεταφοράς.

  • Εμφανές ελάττωμα του προϊόντος: Σε περίπτωση που παρατηρήσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα με το προϊόν που λάβατε, παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν το χρησιμοποιήσετε. Ανάλογα με την περίπτωση είτε θα επιστρέψουμε την πληρωμής σας, είτε θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με άλλο. Υπάρχει περίπτωση να σας ζητήσουμε να επιστρέψετε το προϊόν ώστε να ελε΄γχθεί από τον κατασκευαστή του. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην κατάσταση που παραλήφθηκε, ενώ θα καλύψουμε τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής.

  • Πρόβλημα του προϊόντος κατά τη χρήση: Αν το προϊόν παρουσιάσει πρόβλημα κατά τη χρήση του, παρακαλούμε διακόψτε τη χρήση του και επικοινωνήστε μαζί μας.

Back to top