Τηλεφωνικό Κέντρο

Εταιρικό Προφίλ

Company

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό την χονδρική πώληση ανταλλακτικών για κινητήρες εσωτερικής καύσης και συγκεκριμένα ελατήρια εμβόλων για εμβολοφόρους κινητήρες. Το 2008 η επιχείρηση μεταφέρεται σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις και η δραστηριότητά της επεκτείνεται στα γεωργικά μηχανήματα και τα ανταλλακτικά τους.

Σκοπός της επιχείρησης είναι να παρέχει ποιοτικά μη γνήσια ανταλλακτικά από επιλεγμένους προμηθευτές του εξωτερικού από τους οποίους εισάγει απευθείας. Συγκεκριμένα, εισάγουμε και διανέμουμε ελατήρια εμβόλων για δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες καθώς επίσης σε αεροσυμπιεστές, υδραυλικά συστήματα υψηλής πίεσης, ελατήρια στεγανοποίησης για σασμάν. Επίσης, εισάγουμε ανταλλακτικά για μηχανήματα κήπου όπως αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά και μηχανές γκαζόν, μέχρι δίχρονα και τετράχρονα σκαπτικά μηχανήματα.

Η επιχείρηση διατηρεί ένα φυσικό κατάστημα χονδρικής και λιανικής πώλησης και δυο ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η πολυετή εμπειρία μας στην Ελληνική αγορά και η μεγάλη μας εξειδίκευση στο χώρο των ανταλλακτικών, μας δεσμεύει να συνεχίζουμε με σεβασμό στους πελάτες μας καλύπτοντας τις ανάγκες του απαιτητικού επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη.

Βασικός στόχος της επιχείρησης είναι η διαρκής ενημέρωση στο μη γνήσιο ανταλλακτικό και η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Back to top